Logo Bouwgenoot B.V.

Bouwadvies Kampen

Voor bouwadvies in Kampen

Zoekt u naar een partij waar u op gedegen en eerlijk advies kunt rekenen tijdens uw bouwproject? Een partij die zowel de technische als de financiële kant van het verhaal voor u uit handen neemt? Dan bent u bij Bouwgenoot aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren partij op het gebied van bouwadvies. Kansen en valkuilen tijdens het bouwproces brengen wij graag voor u in kaart, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen over de uit te voeren stappen.

Ervaren bouwkundig adviesbureau in Kampen

In Kampen en omstreken zorgt Bouwgenoot al jarenlang voor diverse partijen het volledige bouwproces. Van bouwadvies en bouwbegeleiding tot de directievoering, bij Bouwgenoot is alles in veilige handen. Wij begeleiden ook uw project graag van A tot Z. U kunt op ons rekenen voor eerlijk advies, dat is tijdens de eerste fase namelijk van belang. Alles moet immers in kaart gebracht worden.

Tijdens de eerste fase van uw bouwproject verzorgen wij onder andere de volgende diensten:

Inventarisatie van uw wensen;
Uitwerking van een schetsplan;
Toetsing van het plan aan het bestemmingsplan;
Aanvraag van preadvies bij de gemeente;
Onderzoek naar subsidiemogelijkheden;
Globale kostenraming opstellen;
De opstelling van een exploitatieberekening.

Bouwbegeleiding

Door deze fase stapsgewijs uit te voeren, brengen wij uw bouwproject in kaart en zullen direct eventuele valkuilen aan de oppervlakte komen.

Is het schetsplan vervolgens verder uitgewerkt en kan er toegewerkt worden naar de volgende stap? Dan werken wij toe naar een definitief plan en zullen wij de bouwtekeningen verzorgen en het bouwplan toetsen aan het bouwbesluit.

Vergunningsaanvragen en subsidies dragen wij zorg voor. In Kampen en omstreken hebben wij reeds jarenlange ervaring opgebouwd. Dit biedt u de zekerheid van een project dat bij de juiste partij in handen is.

Tijdens het bouwproces uw betrouwbare adviseur

Is de volledige eerste stap gezet en is alles rond? Dan is het tijd om de plannen tot uitvoering te brengen. Natuurlijk kunt u ook tijdens deze stap rekenen op Bouwgenoot. Ook tijdens de uitvoering is Bouwgenoot uw betrouwbare adviseur in de regio Kampen.

Wij houden toezicht en dragen zorg voor de volgende werkzaamheden:

Het opstellen van een werkbeschrijving of een bestek;
Het maken van werktekeningen;
Selecteren van aannemers en aanbesteding regelen;
Controle op prijsaanbiedingen van aannemers;
Opstellen van overeenkomst voor aanneming.

Uw bouwproject zal aan alle eisen voldoen

Bouwgenoot zorgt ervoor dat de diverse partijen gehouden worden aan de gemaakte afspraken. Ook op het gebied van planning en de geleverde kwaliteit, houden wij scherp toezicht. Worden eventuele afwijkingen in het project geconstateerd? Dan ondernemen wij direct actie. Wilt u ook dat wij de besprekingen namens u voeren en de opleveringskeuring verzorgen? Dat is allemaal mogelijk. U heeft hierbij de zekerheid dat uw bouwproject voldoet aan alle eisen zoals deze voor uitvoering zijn besproken.

Waarbij kunnen wij u ondersteuning bieden?

Wat uw bouwproject ook is, Bouwgenoot pakt het in Kampen en omstreken met beide handen aan. Op het gebied van renovatie, nieuwbouw en/of uitbreiding, begeleiden wij het bouwproces graag in goede banen.

Projecten waarbij wij u kunnen ondersteunen, zijn onder andere:

Bouw van een appartementencomplex;
Uitbreiding van een bedrijfspand;
Uitbreiding van een horecapand;
(Ver)bouwen van een kantoorgebouw;
(Ver)bouwen van een woonboerderij;
Realisatie van een loftwoning;
Bouw van schuurwoningen;
Bouw van een tinyhouse.

Staat uw project hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij uw project graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om ook uw bouwproject succesvol te realiseren.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01