Logo Bouwgenoot B.V.

Bouwadvies Zutphen

Voor bouwadvies in Zutphen

Voor zowel de technische als de financiële haalbaarheid van uw bouwproject, bent u bij Bouwgenoot aan het juiste adres. Bouwgenoot is een ervaren partij, waar u kunt rekenen op eerlijk en helder advies. Wij brengen de kansen en valkuilen van uw project voor u in kaart, waarna u een weloverwogen besluit kunt maken over uw bouwplannen. Voor een oprecht en gedegen advies, kunt u altijd terecht bij Bouwgenoot.

Ervaren bouwkundig adviesbureau in Zutphen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor bouwadvies, bouwbegeleiding en directievoering, dan rekent u in Zutphen en omstreken natuurlijk op Bouwgenoot. Voor het begeleiden van bouwprojecten van A tot Z, kunt u met een gerust hart rekenen op Bouwgenoot. U kunt rekenen op gedegen bouwadvies, waarna u een weloverwogen besluit kunt maken.

In de eerste adviesfase verzorgen wij onder andere de volgende diensten:

Inventarisatie van uw wensen;
Uitwerking van een schetsplan;
Toetsing van het plan aan het bestemmingsplan;
Aanvraag van preadvies bij de gemeente;
Onderzoek naar subsidiemogelijkheden;
Globale kostenraming opstellen;
De opstelling van een exploitatieberekening.

Bouwbegeleiding

Deze stappen voer je één voor één uit. Daarmee brengen wij uw project in kaart en ook eventuele valkuilen welke hierbij komen kijken.

Is het schetsplan verder uitgewerkt? Dan kunnen wij gezamenlijk toewerken richting een definitief plan. Bouwgenoot verzorgt de bouwtekeningen en zal het bouwplan toetsen aan het bouwbesluit. Ook voor het indienen van de vergunningsaanvraag en eventuele subsidies draagt Bouwgenoot zorg.

In Zutphen en omstreken hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd, waardoor u de zekerheid hebt dat uw project in veilige handen is.

Tijdens het bouwproces uw betrouwbare adviseur

Is het ontwerp definitief en zijn de vergunningen en subsidies rond? Dan is het tijd voor de volgende stap, het uitvoeren van de plannen! Ook tijdens deze cruciale stap kunt u rekenen op Bouwgenoot, uw betrouwbare adviseur op het gebied van bouwadvies in de regio Zutphen.

Tijdens deze fase zullen wij toezicht voor u houden en onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

Het opstellen van een werkbeschrijving of een bestek;
Het maken van werktekeningen;
Selecteren van aannemers en aanbesteding regelen;
Controle op prijsaanbiedingen van aannemers;
Opstellen van overeenkomst voor aanneming.

Uw bouwproject zal aan alle eisen voldoen

Ervoor zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd behoort tot het takenpakket van Bouwgenoot. De kwaliteit en de planning van uw project waarborgen wij dan ook gedurende het hele bouwproces. Constateren wij eventuele afwijkingen? Dan zullen wij direct actie voor u ondernemen. Optioneel kunnen wij ook de besprekingen namens u voeren en ook de opleveringskeuring voor onze rekening nemen. Zo heeft u de zekerheid dat uw bouwproject voldoet aan de kwaliteitseisen welke van tevoren zijn afgesproken.

Waarbij kunnen wij u ondersteuning bieden?

Bouwgenoot pakt elk project in Zutphen en omstreken met beide handen aan. Voor zowel renovatie, nieuwbouw en uitbreiding begeleidt Bouwgenoot het proces graag in goede banen.

Waar kunnen wij u zoal bij ondersteunen?

Bouw van een appartementencomplex;
Uitbreiding van een bedrijfspand;
Uitbreiding van een horecapand;
(Ver)bouwen van een kantoorgebouw;
(Ver)bouwen van een woonboerderij;
Realisatie van een loftwoning;
Bouw van schuurwoningen;
Bouw van een tinyhouse.

Staat uw project hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij uw project graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om ook uw bouwproject succesvol te realiseren.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01