Logo Bouwgenoot B.V.

Bouwadvies Zwolle

Voor bouwadvies in Zwolle

Een bouwproject uitvoeren is niet niks. Bent u op zoek naar een partij die u bouwbegeleiding biedt van A tot Z? Dan is Bouwgenoot de aangewezen partij voor uw bouwproces. Wij bieden u zowel technische als financiële begeleiding van A tot Z. Wij brengen alle kansen en valkuilen voor u in kaart, waarna u een weloverwogen besluit kunt nemen over uw project. Want uiteindelijk ligt de keuze bij u.

Ervaren bouwkundig adviesbureau in Zwolle

Het volledige bouwproces van A tot Z verzorgen. Dat is wat Bouwgenoot al jarenlang doet in Zwolle en omstreken. Voor zowel bouwadvies als bouwbegeleiding en directievoering is Bouwgenoot de aangewezen partij. Door eerlijk advies te bieden en klaar te staan tijdens belangrijke beslismomenten, weet u dat niets aan het toeval overgelaten zal worden. Wij brengen alles voor u in kaart, dat is in de eerste ontwerpfase met name van belang.

Wij verzorgen in deze eerste fase de volgende diensten:

Inventarisatie van uw wensen
Uitwerking van een schetsplan
Toetsing van het plan aan het bestemmingsplan
Aanvraag van preadvies bij de gemeente
Onderzoek naar subsidiemogelijkheden
Globale kostenraming opstellen
De opstelling van een exploitatieberekening

Bouwbegeleiding

Het doel is om het bouwproject in kaart te brengen en eventuele valkuilen direct aan te pakken. Hierna is het de taak om het schetsplan verder uit te werken. Is ook deze stap gezet, dan werken we gezamenlijk toe richting het definitieve plan en zal Bouwgenoot zorg dragen voor de toetsing van het bouwplan aan het bouwbesluit.

Verder zullen wij zorg dragen voor de bouwtekeningen, maar ook voor vergunningsaanvragen en eventuele subsidies. Wij zijn reeds jarenlang actief in de regio van Zwolle en hebben een brok aan ervaring opgebouwd in deze periode. Wanneer u de bouwbegeleiding aan ons overlaat, bent u ervan verzekerd dat dit in de juiste handen is!

Tijdens het bouwproces uw betrouwbare adviseur

Is de eerste stap gezet en is alles rond? Dan wordt het tijd om de plannen tot uitvoering te brengen. Reken ook tijdens deze stap op Bouwgenoot. Tijdens deze cruciale stap staat Bouwgenoot aan uw zij en zullen wij u bijstaan met de volgende werkzaamheden:

Het opstellen van een werkbeschrijving of een bestek;
Het maken van werktekeningen;
Selecteren van aannemers en aanbesteding regelen;
Controle op prijsaanbiedingen van aannemers;
Opstellen van overeenkomst voor aanneming.

Uw bouwproject zal aan alle eisen voldoen

Diverse partijen houden aan de gemaakte afspraken is een van onze taken, naast het houden van toezicht op de planning en geleverde kwaliteit. Constateren wij enige afwijkingen in de plannen? Dan springen wij hier direct op in en zullen wij actie ondernemen. Ook het voeren van de besprekingen en het verzorgen van de opleveringskeuring kan verzorgt worden door Bouwgenoot. U heeft de zekerheid dat uw bouwproject voldoet aan alle eisen zoals deze vooraf zijn besproken.

Waarbij kunnen wij u ondersteuning bieden?

Hoe groot uw bouwproject ook is, Bouwgenoot verzorgt het graag voor u. In Zwolle en omstreken hebben wij op het gebied van renovatie, nieuwbouw en uitbreiding al vele bouwprojecten in goede banen mogen leiden.

Wij kunnen u ondersteunen bij onder andere de volgende projecten:

Bouw van een appartementencomplex;
Uitbreiding van een bedrijfspand;
Uitbreiding van een horecapand;
(Ver)bouwen van een kantoorgebouw;
(Ver)bouwen van een woonboerderij;
Realisatie van een loftwoning;
Bouw van schuurwoningen;
Bouw van een tinyhouse.

Staat uw project hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij uw project graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om ook uw bouwproject succesvol te realiseren.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01