Logo Bouwgenoot B.V.

Bouwkundig Ontwerp

Verbouwplannen en verduurzamen pand

Wilt u meer ruimte en wooncomfort door een uitbouw aan uw woning te realiseren? Een duurzame verbouwing van een jaren dertig woning of een woonboerderij? Een dakopbouw of alleen een dakkapel?

Bij al uw plannen wil Bouwgenoot u graag helpen om uw wensen en idealen tot uitvoering te brengen. Tijdens een eerste gesprek leggen wij u uit waar u zoal rekening mee moet houden, zodat u een beter beeld heeft van wat er allemaal komt kijken bij een verbouwing en uitbreiding.

Herbestemmen

Een pand dat eerder bestemd was als kantoor- of winkelruimte kan met slimme aanpassingen verbouwd worden tot woonruimte. Bij het herbestemmen of het verbouwen van uw pand naar een ander functiegebruik gelden allerlei regels, voorschriften en mogelijke restricties. Ook bij stadsvernieuwing of inbreidingsplannen wil Bouwgenoot u graag door alle procedures begeleiden.

Al lijkt soms iets niet te kunnen, via wijzigingen in de bestemming is het een en ander vaak toch mogelijk. Bouwgenoot helpt u uw plannen overtuigend neer te zetten. Daarbij bieden we realistische verwachtingen: herbestemmen is niet altijd mogelijk. Proberen is de eerste stap.

Wonen boven winkels kan een bijdrage leveren aan de krapte op de woningmarkt.

Er is een toenemende vraag naar appartementen in de binnenstad. Het heeft meerdere voordelen als er meer mensen wonen in de winkelgebieden van een stad. De leefbaarheid, uitstraling en aantrekkingskracht van de binnenstad verbetert door het opknappen van de leegstaande bovenverdiepingen. Bovendien neemt de sociale controle toe door bewoning. Bouwgenoot is gespecialiseerd in het verbouwen, restaureren en herbestemmen van bestaande (monumentale) panden.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Heeft u vragen over uw project? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw bouwproject te bespreken.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01