Onderhoud, meerjarig onderhoud en beheer met 

Bouwgenoot Bouwkundig Adviesbureau

Alles is vergankelijk, maar met het juiste onderhoud blijft het wel een stuk langer bestaan. Wacht niet met actie totdat er zich een mankement voordoet. Repareren is duurder dan onderhoud. Bouwgenoot stelt een plan voor u op om lekkages, slijtage en gebreken voor te zijn. Uiteraard kunt u ook voor eenmalig advies contact met ons opnemen.

Meerjarenonderhoudsplanning

Het doel van een meerjarenonderhoudsplan MJOP is het inzichtelijk maken en houden van onderhoudskosten aan uw pand. Bouwgenoot brengt de bouwkundige staat voor u in beeld. Daar worden de technische installaties ook in meegenomen.  Meestal maken we een planning voor de komende 15 jaar. U bepaalt daarna zelf wie de werkzaamheden voor u uitvoert. U kunt dit uiteraard zelf doen, maar wij coördineren dit graag voor u.

Regel uw onderhoudsplan

Onderhoudsadvies

Goed onderhoud is het behoud van uw woning. Denk aan alle soorten onderhoud zoals een lekkende dakgoot en herstel van de dakbedekking. Maar ook het tijdig schilderen van de kozijnen, zodat houtrot wordt voorkomen. Bouwgenoot uit Deventer adviseert u graag over preventief onderhoud en legt uit hoe wij voor u de werkzaamheden kunnen coördineren.

Waarmee kunnen we u helpen?

Beheer en ondersteuning voor de VvE

Als Vereniging van Eigenaren bent u gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud van uw appartementencomplex. Maar de expertise voor vakkundig onderhoud is niet altijd aanwezig. Bouwgenoot adviseert en begeleidt desgewenst dit proces. Ook voor

praktische zaken kunnen wij de VvE veel werk uit handen nemen. Wij verzorgen vergaderingen, stellen kostenbegrotingen op voor planmatig onderhoud en coördineren en begeleiden de uitvoering van complexere onderhoudsklussen. Deze ondersteuning is een welkome aanvulling voor een VvE. En zo weet u zeker dat uw gezamenlijke eigendom in een uitstekende staat blijft.

Meer informatie