Logo Bouwgenoot B.V.

Bouwadvies Apeldoorn

Voor bouwadvies in Apeldoorn

Bouwgenoot is een ervaren partij in Apeldoorn en omstreken op het gebied van bouwbegeleiding. Het bieden van bouwadvies van A tot Z is wat Bouwgenoot uniek maakt. Bouwbegeleiding bieden wij voor zowel de technische als de financiële kant van het verhaal. Kansen en valkuilen brengen wij voor u in kaart, zodat u het definitieve besluit kan nemen over het uit te voeren project. Bouwgenoot adviseert, maar u maakt uiteindelijk de beslissing.

Ervaren bouwkundig adviesbureau in Apeldoorn

In de omgeving van Apeldoorn heeft Bouwgenoot al vele bouwprocessen van A tot Z mogen begeleiden. Bouwadvies, bouwbegeleiding en directievoering, het zijn allemaal diensten waarbij u kunt rekenen op de deskundigheid van Bouwgenoot. Wij bieden advies en staan klaar tijdens belangrijke beslismomenten tijdens het bouwproject. Het in kaart brengen van het gehele project is wat in de eerste ontwerpfase van belang is.

De volgende diensten kunt u met een gerust hart aan ons overdragen:

Inventarisatie van uw wensen;
Uitwerking van een schetsplan;
Toetsing van het plan aan het bestemmingsplan;
Aanvraag van preadvies bij de gemeente;
Onderzoek naar subsidiemogelijkheden;
Globale kostenraming opstellen;
De opstelling van een exploitatieberekening.

Bouwbegeleiding

Ons primaire doel is om eventuele valkuilen in het bouwproject direct aan te pakken. Het uitwerken van het schetsplan is vervolgens de belangrijkste stap, want zonder dit definitieve schetsplan kan er niet gestart worden met de uitvoering.

Bouwgenoot zal het bouwplan toetsen aan het bouwbesluit en zullen zorg dragen voor de bouwtekeningen, de vergunningsaanvragen en de eventuele subsidies. In de regio Apeldoorn verzorgen wij al jarenlang de bouwbegeleiding van diverse projecten, zodoende weet u dat het bouwproject bij ons in veilige handen is.

Tijdens het bouwproces uw betrouwbare adviseur

Is de vorige stap succesvol afgerond, dan gaan we de plannen tot uitvoering brengen. Bouwgenoot staat u in deze cruciale fase bij en staat u bij met onder andere de volgende werkzaamheden:

Het opstellen van een werkbeschrijving of een bestek;
Het maken van werktekeningen;
Selecteren van aannemers en aanbesteding regelen;
Controle op prijsaanbiedingen van aannemers;
Opstellen van overeenkomst voor aanneming.

Uw bouwproject zal aan alle eisen voldoen

Bouwgenoot draagt er zorg voor dat de diverse partijen worden gehouden aan de gemaakte afspraken. Tevens houden wij namens u toezicht op de planning en de geleverde kwaliteit. Merken wij dat er enige afwijkingen zijn ten opzichte van de oorspronkelijke planning, dan ondernemen wij direct actie voor u. Bouwgenoot kan daarnaast de besprekingen voor u voeren en de opleveringskeuring voor u verzorgen. Wij bieden u de zekerheid dat uw bouwproject zo zal worden uitgevoerd zoals van tevoren is afgesproken.

Waarbij kunnen wij u ondersteuning bieden?

Bouwgenoot verzorgt al jarenlang de begeleiding bij grote en kleine bouwprojecten in Apeldoorn en omstreken. Op het gebied van renovatie, nieuwbouw en uitbreiding is Bouwgenoot een erkende partij in de omgeving.

Bij de realisatie van onder andere de volgende projecten kunt u op ons rekenen:

Bouw van een appartementencomplex;
Uitbreiding van een bedrijfspand;
Uitbreiding van een horecapand;
(Ver)bouwen van een kantoorgebouw;
(Ver)bouwen van een woonboerderij;
Realisatie van een loftwoning;
Bouw van schuurwoningen;
Bouw van een tinyhouse.

Staat uw project hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij uw project graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om ook uw bouwproject succesvol te realiseren.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01