Logo Bouwgenoot B.V.

Overige specialismen

Directievoering

Tijdens de uitvoering van uw bouwproject kunt u zich volledig ontzorgen en laten vertegenwoordigen door Bouwgenoot. Wij zorgen ervoor dat uw project wordt gebouwd zoals is vastgelegd in de werkomschrijving / bestek en de tekeningen. Tevens zijn wij namens u het aanspreekpunt voor alle partijen.

De directievoerder van Bouwgenoot kan voor u:

werkzaamheden van diverse partijen coördineren en afstemmen
rond beslismomenten adviseren
bouwvergaderingen organiseren en notuleren
bewaken van kwaliteit en planning van de uitvoering
regelmatig bouwtechnisch overleg en besprekingen voeren
afspraken van betrokken partijen bewaken en zorgen voor naleving
afwijkingen signaleren en actie ondernemen
meer- en minderwerk beoordelen
controleren van termijnen en fiatteren naar staat van het geleverde werk
zorgdragen voor de oplevering en nazorg

Splitsingstekeningen

Een splitsingstekening is een juridisch document waarop de grenzen tussen de ruimten voor privé en gemeenschappelijk bezit zijn aangegeven.

Hebt u een splitsingstekening nodig voor uw gebouwen complex?

Planmatig onderhoud en opstellen MJOP

Wilt u meer weten over de bouwkundige staat van uw pand, wat de periodieke onderhoudskosten gaan bedragen en wat u als VvE moet reserveren voor planmatig onderhoud?

Bouwgenoot kan een bouwtechnische inspectie uitvoeren en de bouwkundige staat van het gebouw vaststellen. Vervolgens wordt er een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld voor een door u gewenste periode (meestal 15 jaar).

Tevens kunnen wij u adviseren in het verbeteren en verduurzamen van uw pand. Wilt u hierover meer weten en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen?

Bouwtechnische inspecties

De staat van uw pand is meestal visueel goed in te schatten. Hebt u last van scheurvorming, zettingsverschijnselen, lekkage of vochtproblemen in uw pand?

Met een inspectierapport van Bouwgenoot heeft u een helder overzicht in handen van de gebreken en de te verwachten herstelkosten. Waar nodig helpen wij u bij het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf. U kunt onze service ook aanvragen zonder rapport. Dan lopen we samen met u door het pand. Wij leggen u dan ter plaatse uit hoe de staat van het pand is en welke acties u kunt ondernemen.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Heeft u vragen over uw project? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw bouwproject te bespreken.

Logo Bouwgenoot

Adres

Kolkweg 43
7413 ZE Deventer

Telefoonnummer

E-mailadres

KVK-nummer

08185305

BTW-nummer

NL820195406B01